Inici Actualitat El col·legi Sant Genís i Santa Agnès tanca la 2a edició del...

El col·legi Sant Genís i Santa Agnès tanca la 2a edició del projecte ‘Avi, àvia, canta’m una cançó’

0
COMPARTIR

Durant aquest mes de març s’ha realitzat la segona edició del projecte ‘Avi, àvia, canta’m una cançó‘, que porta a terme el col·legi Sant Genís i Santa Agnès. Aquesta iniciativa es porta a terme juntament amb el Grup de Recerca Local de Taradell amb l’objectiu de recuperar aquelles cançons que cantaven els nostres avis i àvies, cançons que han pogut quedar oblidades, abandonades o amagades pel pas del temps.

Així, els alumnes del col·legi són els que cerquen avis i iaies, besavis i besàvies, i els fan entrar de nou a l’escola on canten aquelles cançons infantils, religioses, de bressol, picaresques, amoroses…que recorden.

El projecte està emmarcat dins el projecte intergeneracional que porten a terme els alumnes de 4rt de Primària.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments