Inici Actualitat Albert Pujol guanya el Trail Costa Brava 2018

Albert Pujol guanya el Trail Costa Brava 2018

0
COMPARTIR
Foto:Trail Costa Brava

El taradellenc Albert Pujol (Sport HG AML) s’ha adjudicat aquest diumenge l’edició 2018 del Trail Costa Brava en la modalitat de Marató. El taradellenc s’ha imposat amb un temps de 4 hores 2 minuts i 12 segons, per davant de Pablo Villalbos a qui ha tret 11 minuts.

Es tractava de la primera edició d’aquesta prova que ha comptat amb més d’un miler de participants en les tres modalitats. La marató era la modalitat reina i connectava els municipis de Pals i Palamós amb 43 quilòmetres.

Albert Pujol ha imposat un ritme molt dur i ha anat sol al capdavant de la cursa des del primer avituallament.

Foto:Trail Costa Brava
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments