Inici Actualitat Convocat el segon concurs d’Art Jove de Taradell centrat en la música

Convocat el segon concurs d’Art Jove de Taradell centrat en la música

0
COMPARTIR

El Servei d’Informació Juvenil El Puntal de l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de l’Escola municipal l’Arpa, organitza el segon concurs d’Art Jove de Taradell. Enguany el tema escollit i sobre el que hauran de centrar-se els treballs és la música.

S’hi poden pressentar treballs de l’estil que es vulgui i hi ha dues categories: de 13 a 18 anys i de 19 a 30 anys. Hi haurà premis de 150 euros als millors treballs i dos accèssits per a cada categoria amb premi de 50 euros.

El termini per presentar obres finalitza el 2 de maig i s’ha de presentar a El Puntal o a l’Escola de l’Arpa. El lliurament es farà el 4 de maig a les 8 del vespre a la Plaça de les Eres en el marc de l’Inspiring. Les obres participants s’exposaran també.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments