Inici Actualitat Obertes les inscripcions per al Casal de tennis taula de Setmana Santa

Obertes les inscripcions per al Casal de tennis taula de Setmana Santa

0
COMPARTIR

Del 26 al 29 de març tindrà lloc una nova edició del Casal de tennis taula, que organitza el TT Mont-rodon i el Club Parc d’Esports. Hi haurà dos torns per a triar. Els més joves (fins a 14 anys) de 4 a 7 a de la tarda, i un segon torn de perfeccció de 7 a 9 del vespre.

Les inscripcions ja estan obertes i només hi ha 12 places per torn per facilitar la tasca de preparació. El Casal de tennis taula tindrà lloc al gimnàs del col·legi de Les Pinediques, sota la direcció de Jordi Forcada.

Les inscripcions es poden fer al mail ttmontrodon@gmail.com o al telefòn 630 503 921 (a partir de les 19h).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments