Inici Actualitat El CP Taradell s’endú la victòria de Madrid a la pista del...

El CP Taradell s’endú la victòria de Madrid a la pista del Rivas Las Lagunas

0
COMPARTIR

Tercera victòria consecutiva d’un Club Patí Taradell en ratxa. Els taradellencs han sumat el triomf aquest diumenge al migdia de la pista del CP Rivas Las Lagunas, a Madrid.

Victòria treballada en un partit on no hi ha hagut gols durant el primer temps. A la segna meitat, més moviment. Els taradellencs han encarrilat el partit cap a l’equador del primer temps. Després d’una blava a Xevi Soler i una falta directa desaprofitada pels locals, Dani Rodríguez amb dos gols en un minut ha posat el 0 a 2 al marcador. Els locals, però, han marcat l’1 a 2 dos minuts després i el partit s’ha obert. Destacar que ha estat un partit amb moltes blaves. A 8 minuts pel final dues blaves més, una per Edu Genís. I a cinc minuts una altra blava pels locals. No han tingut transcendència a l’electrònic, però, perquè Dani Rodríguez no ha aprofitat dues faltes directes. Just abans d’acabar ha arribat l’1 a 3, obra de Marc Soler.

El triomf fa que el CP Taradell pugi fins a la quarta posició, sumant ja 33 punts després de 20 jornades. Ara la lliga no torna fins a mitjans del mes d’abril, per encarar les últimes sis jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments