Inici Actualitat Els travessers s’alien contra la UD Taradell en el partit contra el...

Els travessers s’alien contra la UD Taradell en el partit contra el Tona B

0
COMPARTIR

El Tercera Catalana de la UD Taradell va perdre aquest dissabte a la tarda contra el Tona B per 0 a 1. El matx es va disputar al camp de futbol de Seva perquè la Roureda està en obres per substituir la gespa artificial.

Els taradellencs no van tenir sort, ja que al segon temps van enviar dues pilotes al travesser en dues ocasions claríssimes. Al primer temps hi va haver molta igualtat i poques ocasions. Als primers minuts més arribades del Tona amb centrades per les bandes. Només mencionar un cop de cap centrat al minut 21 i una falta frontal al 24. Al Taradell li va costar arribar més, però va tenir la millor ocasió del primer temps quan Marçal al minut 34 en una jugada individual es va treure un xut que va obligar a una bona parada del porter.

El Taradell comptava per al partit amb les baixes de Canó, Honda, Nadir i Arnau i va acabar molt desgastat. Al segon temps, però, va entrar millor. Al 48 Carrillo va centrar i Plade Puigdesens va xutar, però un defensa va enviar a córner. A la sortida del mateix, Tala va xutar molt ajustat des de la frontal.

El Tona va respondre tot seguit. Un xut per la dreta el va rebutjar Ges i el rebot el va tocar de cap un davantar obligant a tornar a intervenir Ges. Tot seguit, una nova arribada del Tona va acabar a córner gràcies al rebuig d’un defensa.

A partir d’aquí van arribar les millors ocasions pel Taradell. Al 54 a la sortida d’un córner Font va rematar de cap i ja es cantava gol quan la pilota es va estavellar al travesser. Al 60, de nou, al travesser. Carrillo va centrar per la dreta i Oller va engaltar i la pilota es va estavellar al travesser. Eren els millors minuts taradellencs i el Tona només arribava a pilota aturada. En una d’elles, al minut 70, els tonencs van rematar de cap enviant la pilota al travesser.

Amb els canvis el Taradell va arriscar i el 0 a 1 va arribar al minut 79 en una jugada per l’esquerra que va acabar amb xut ras i creuat que va passar per sota el cos de Ges. A partir d’aquí el Taradell va intentar-ho a la desesperada i va arribar. Mentre el Tona a la contra també va tenir les seves opcions. Al 90 el Taradell la va tenir en una pilota penjada que Guillem Soler, forçat, no va poder rematar bé.

La derrota deixa el Taradell amb 48 punts i a la zona alta, però perdent la tercera posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments