Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat proposen un taller per parlar de...

L’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat proposen un taller per parlar de l’adolescència dels fills

0
COMPARTIR

El proper 21 de març es presenta a Taradell un taller adreçat a pares i mares amb l’objectiu de parlar de l’adolescència dels fills (de 10 a 14 anys). Sota el títol ‘Kit pràctic per sobreviure a l’adolescència’, la inscripció és gratuïta per a l’acte de presentació que es farà a 2/4 de 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

L’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana proposen un espai de trobada per a famílies per disposar d’eines per afrontar l’adolescència dels fills. El taller tindrà 8 sessions a partir de l’11 d’abril i s’allargarà fins al 30 de maig. Es farà cada dimecres de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda a Can Costa amb l’acompanyament de la piscòloga i terapeuta familiar, Alba Rosique, i l’educador social, Agustí Bancells. Les places són limitades i es poden tramitar a les oficines de l’Ajuntament de Taradell (93 812 61 00) o a través del mail einesperadolescents@gmail.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments