Inici Actualitat La UD Taradell segueix fort i suma un nou triomf a Gurb

La UD Taradell segueix fort i suma un nou triomf a Gurb

0
COMPARTIR

Quarta victòria consecutiva de la UD Taradell que manté la ratxa de triomfs. Els taradellencs aquest dissabte van guanyar per 1 a 3 al camp del Gurb, malgrat patir.

L’equip de Gerard Pallarès va fer un partit molt seriós i complet. Els taradellencs es van avançar al marcador a la mitja hora de joc en un gol de córner de Jordi Pladevall Roma. Just abans del descans l’àrbtire va anul·lar un gol a Joan Canó per un fora de joc inexistent. Amb 0 a 1 es va arribar al descans. Només començar el segon temps, però, el Gurb va emptar el partit. Malgrat aquest contratemps, deu minuts més tard, va arribar l’1 a 2 quan Jordi Pladevall Roma va fer un golàs que tornava a avançar els taradellencs.

El Taradell va saber mantenir l’avantatge, tot i que a la part final del partit va patir molt per aguantar. El Gurb va apretar de valent buscant l’empat. I ja a l’últim minut va arribar un penal a favor del Taradell, que va transformar Jordi Pladevall Roma, sentenciant i fent el seu tercer gol particular.

El Taradell suma ja 48 punts després de 24 jornades i es manté en la tercera posició amb opcions a la posició de promoció d’ascens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments