Inici Actualitat Triomf per mirar amunt del CP Taradell davant del Lleida

Triomf per mirar amunt del CP Taradell davant del Lleida

0
COMPARTIR

Nou triomf de la Club Patí Taradell a la Primera divisió espanyola. Els taradellencs van superar per 6 a 3 al Lleida aquest dissabte a la tarda al municipal del Pujoló.

Els visitants van sorprendra als 9 minuts amb el 0 a 1 després d’una acció de penal que havien fallat. Però l’alegria visitant va durar poc. Un minut després Marc Soler va empatar. Més tard, a falta de vuit minuts Albert Benito va trobar el camí del gol per posar el 2 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A l’inici de la segona part, de nou, el Lleida va disposar d’un penal. I també el va desaprofitar. A l’equador del segon temps van arribar els minuts claus. Als 9 minuts Xevi Soler va fer el 3 a 1. I un minut després els visitants van veure una targeta blava i amb una falta directa Dani Rodríguez va consolidar l’avantatge amb el 4 a 1. El Lleida va respondre amb el 4 a 2 un minut després. Però el Taradell no es va deixar sorprendre.

Dani Rodríguez va desaprofitar un penal, però a falta de 13 minuts va fer el 5 a 2. Mig minut després el Lleida feia el 5 a 3. Però, a falta de dos minuts i mig, Dani Rodríguez, el màxim golejador de la categoria, va sentenciar amb el 6 a 3 definitiu.

El CP Taradell amb 30 punts puja fins a la cinquena posició després de 19 jornades de lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments