Inici Actualitat Taradell es torna a bolcar per commemorar el dia internacional de la...

Taradell es torna a bolcar per commemorar el dia internacional de la dona

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia internacional de la dona, el 8 de març, a Taradell s’organitzen una sèrie d’activitats commemoratives. L’acte central serà el 9 de març amb la lectura del manifest a la Biblioteca Antoni Pladdevall i Font i una xerrada de Miracle Sala sota el títol ‘Aurora Bertrana, primer viure, despré escriure’. Al vestíbul s’hi inaugurarà l’exposició ‘Aurora Bertrana, el virus de l’aventura’.

El dia abans des de Som Dones es participarà a una ruta literària ‘Barcelona en femení’, que es centra en històries i llegendes protagonitzades per dones barcelonines des del segle IV fins al XIX. Qui hi vulgui participar cal que s’inscrigui a la Biblioteca. El preu és de 10 euros i es sotirà de Taradell a 2/4 de 3 del migdia.

Gastronomia d’arreu

Un any més es farà la Mostra de Cuines del món. La iniciativa, plenament consolidada, tindrà lloc el dissabte 10 de març a partir de 2/4 de 6 de la tarda i arriba a l’onzena edició. Es podrà degustar gastronomia de molts països i es comptarà amb les actuacions de les ballarines de Pura India de Granollers i l’Associación Cultural Nuevos Progresos de Bolivianos de Vic. Com sempre tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font, sota l’organització de Som Dones.

Finalment, el diumenge 25 de març es farà un Cinefòrum a can Costa amb la projecció del film ‘Ni dios, ni patrón, ni marido’, moderada per Mercè Voltas. Començarà a 2/4 de 6 de la tarda a can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments