Inici Actualitat Gran triomf del CP Taradell a la pista del Vilafranca

Gran triomf del CP Taradell a la pista del Vilafranca

0
COMPARTIR

Victòria clara del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista del Vilafranca, un equip de la part mitja de la classificació. Els taradellencs van guanyar per 1 gol a 5.

No va ser fins als 10 minuts de partit que els taradellencs van agafar el primer avantatge gràcies a un gol de Marçal Casadevall. La diferència es va consolidar just abans del descans, quan Xevi Soler a falta d’un minut i mig va fer el 0 a 2. Aquest gol, més un altre del mateix jugador només començar la segona meitat, van posar el partit molt de cara pels homes de Pep Rifà.

El CP Taradell va saber jugar amb avantatge i controlar i a falta de 8 minuts Dani Rodríguez, que ja és el màxim golejador de la lliga, va fer el 0 a 4. Els locals, pocs segons després, van fer el gol de l’honor. Però a poc més de cinc minuts pel final, Albert Benito va sentenciar amb el definitiu 1 a 5 a l’electrònic.

Una victòria que fa que el CP Taradell pugi fins a la cinquena posició amb 27 punts després de 18 partits disputats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments