Inici Actualitat La UD Taradell acomiada la gespa artificial amb un clar triomf davant...

La UD Taradell acomiada la gespa artificial amb un clar triomf davant del Voltregà

0
COMPARTIR

Tercera victòria consecutiva del Tercera Catalana de la UD Taradell en el partit que suposava el darrer matx abans del canvi de gespa artificial. Els taradellencs van derrotar per 3 a 0 al Voltregà aquest dissabte a la tarda, gràcies a una gran segona part i a dos golassos.

Durant el primer temps hi va haver molt equilibri. El Taradell va sortir millor i al minut 8 Oller va tenir el gol en una centrada de Canó per la dreta que va rematar malament. A mesura que van anar passant els minuts, el Voltregà va passar a tenir major control, però sense massa profunditat. El Voltregà va tenir una aproximació perillosa al minut 17 en un fora de banda llarg rematat de cap, i a la mitja hora la més clara que va tenir en tot el matx en una rematada forçada que va aturar Nil. El Taradell en els últims minuts es va estirar més i Pau va fer perill en un xut des de la frontal.

La segona part va ser del Taradell des del principi. Al minut 52 va arribar l’1 a 0 en una jugada de Canó per l’esquerra. La seva centrada la va rematar Oller, però el porter va parar la pilota i el mateix Oller va aprofitar el rebuig per enviar-la al fons de la xarxa. I sense temps va arribar el 2 a 0. Cinc minuts més tard, Pau va treure ràpid una falta lateral i Tala va engaltar des de la frontal per fer un autèntic golàs.

Amb aquest resultat els taradellencs es van dedicar a controlar davant un Voltregà que ho va intentar, però no va trobar claredat per arribar amb perill. Al minut 86 Plade Puigdesens va fer un autèntic golàs des de la frontal enviant la pilota a l’escaire. Un 3 a 0 que consolida el Taradell en els primers llocs i que fa que no renunciï a res fins a final de temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments