Inici Actualitat Les obres per canviar la gespa artificial de la Roureda començaran aquest...

Les obres per canviar la gespa artificial de la Roureda començaran aquest dilluns 5 de març

0
COMPARTIR

La gespa artificial del camp municipal de la Roureda es començarà a canviar el proper dilluns 5 de març. L’empresa encarregada dels treballs serà Playgreen Sports, que va guanyar el concurs públic d’adjudicació de l’obra, publicat per l’Ajuntament de Taradell.

El projecte contempla el canvi de gespa artificial i el canvi de seients de la tribuna. Segurament també s’aprofitarà per canviar el rec automàtic soterrat per un d’extern i de major potència. Per més endavant i en funció de rebre una subvenció de la Diputació de Barcelona, es deixarà el canvi d’enllumenat per un sistema de leds més sostenible. El pressupost de l’obra era d’uns 225.000 euros, tot i que amb el concurs de licitació s’ha reduït una mica. A més, es compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona d’uns 56.000 euros.

El canvi de gespa tardarà entre tres i quatre setmanes, de manera que un cop passada la Setmana Santa ja s’hi podran disputar partits de futbol. Durant les tres setmanes de competició, els equips base de la UD Taradell jugaran al camp del Sant Miquel de Balenyà. Mentre que el primer equip, que només es veurà afectat amb el 17 de març en el partit contra el Tona, el disputarà al camp del Seva.

El canvi de gespa es basa en un estudi tècnic realitzat per una empresa especialitzada.La nova gespa incorpora les característiques i les millores que s’han anat produint al llarg d’aquests anys. Recordem que Taradell va ser el primer camp de l’estat en disposar de gespa artificial de nova generació l’any 2002. Precisament, en la temporada 2002-2003 el club va aconseguir la fita més important pujant a Regional Preferent amb un camp ple d’aficionats.

Partit que va suposar l’ascens de la UD Taradell a Regional Preferent
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments