Inici Actualitat Comencen les sessions de portes obertes als centres educatius de Taradell

Comencen les sessions de portes obertes als centres educatius de Taradell

0
COMPARTIR

Com cada any per aquestes dates els centres escolars de Taradell fan jornades de portes obertes per ensenyar els espais i aules a les famílies que han d’inscriure els seus fills com a alumnes en el proper curs escolar.

Els primers centres en obrir les portes seran Les Pinediques, el Puntal i l’INS Taradell que ho faran el 3 de març. A les Pinediques a partir de les 10 del matí hi haruà sessions informatives a l’edifici de Primària i fins al migdia portes obertes, mentre que a partir de 2/4 de 12 del matí serà el torn per l’edifici d’educació infantil.

Al Centre Obert El Puntal les portes obertes seran a partir de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia. I a l’Institut de Taradell a partir de les 4 de la tarda per als pares dels nous alumnes de 1r d’ESO.

La resta d’equipaments docents obriran el 9 de març amb l’Escola El Gurri (de 4 a 6 de la tarda), el 10 de març al Col·legi Sant Genís i Santa Agnès (a partir de les 11:30h), el 21 d’abril l’Escola bressol La Xarranca (d’11 a 1) i la Fundació Escola L’Arpa (d’11 a 1).

La presentació de sol·licituds de preinscripció es pot fer del 2 a l’11 demaig a les llars d’infants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments