Inici Actualitat El CP Taradell empata a casa davant del Sant Feliu

El CP Taradell empata a casa davant del Sant Feliu

0
COMPARTIR

Empat a 3 entre el Club Patí Taradell i el Sant Feliu de Codines aquest dissabte a la tarda al municipal del Pujoló. En un partit amb moltes alternatives, els taradellencs van salvar un punt in extremis gràcies a dos gols en els últims instants.

Els visitants arribaven en ratxa a Taradell i aviat ho van demostrar, ja que al minut 7 es van avançar en el marcador amb el 0 a 1. Després d’una blava a Marçal Casadevall i una falta directa desaprofitada pels visitants, Dani Rodríguez va empatar als 13 minuts. Amb 1 a 1 es va arribar al descans.

Només començar el segon temps el Sant Feliu es va tornar a avançar de penal i als cinc minuts va arribar l’1 a 3. La reacció local no va arribar fins als últims minuts. Després de desaprofitar una falta directa, a falta d’un minut i mig va arribar el 2 a 3 obra de Xevi Soler. L’empat no va tardar a un minut pel final Dani Rodríguez va transformar una falta directa i el marcador ja no es va moure més.

El Club Patí Taradell es situa sisè a la Primera divisió espanyola amb 24 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments