Inici Actualitat Taradell va acollir la segona jornada de lliga escolar per equips de...

Taradell va acollir la segona jornada de lliga escolar per equips de tennis taula

0
COMPARTIR

L’equip del CPE Taradell format per Unai Luque i Izard Morcillo van jugar aquest dissabte a Taradell la segona jornada de la competició per equips jugant al Nivell C. En el primer partit van perdre per 1 a 4 contra el CTT Roda de Ter B amb una victòria de l’Izard, mentre que en el segon partit també van perdre contra el CTT Tona per 1 a 4 amb un punt guanyat per l’Unai Luque.

El CTT Tona serà l’equip del grup que pujarà al Nivell B, i aquesta darrera jornada es farà el dissabte dia 17 de març a Torelló.

Mentrestant, dissabte a la tarda es va fer a Sant Quirze Safaja la tercera fase del Circuit d’Individuals amb la participació de fins a 5 jugadors del TT Mont-rodon que van estar enquadrats al Nivell A al no haver-hi més participació.

En Rafel Montenegro va ser el millor classificat a la fase de grups després de ser primer del seu grup, mentre que en Sacha Cardozo, l’Albert Urgell i en Jordi Forcada eren segons i en Werner Howad era quart del seu. Ja al quadre final, la millor classificació va ser per en Sacha que va fer una gran tercera posició final, en Jordi va ser cinquè, l’Albert setè, en Rafel vuitè i en Werner setzè.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments