Inici Actualitat Jordi Povedano i els bessons Ricart fan podi en l’inici de la...

Jordi Povedano i els bessons Ricart fan podi en l’inici de la Copa Osona 2018 de trial

0
Aniol i Marcel Ricart, 2n i 3r respectivament

Calldetenes va acollir aquest diumenge la primera prova de la Copa Osona 2018 de trial amb bicicleta. I en la primera ja hi va haver podis taradellencs.

Cal destacar que la comissió tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme ha aplicat canvis a les categories de competició. Ara hi ha quatre categories fins als 12 anys (prebenjamins, benjamins, principiants i alevins), juntament amb les categories open blau i open blanc. A partir dels 13 anys les categories es defineixen pel nivell i es denominen R3, R2 i R1. També hi ha la categoria èlit i la màster, que és nova per a majors de 30 anys.

El taradellenc Jordi Povedano s’ha estrenat en la R3 amb un podi. Ha estat tercer a Calldetenes. En aquesta mateixa categoria Marc Serra ha estat setè.

Jordi Povedano

Els altres dos podis han arribat en la categoria prebenjamí. Aniol Ricart ha començat amb un segon lloc, seguit pel seu germà bessó Marcel Ricart que ha estat tercer.

En categoria èlit masculí Jordi Araque ha començat amb un quart lloc. En la R1, Guilllem Oliver ho ha fet amb un vuitè lloc. En la R2 Jordi Tulleuda ha aconseguit un cinquè lloc. En alevins Ferran Serra ha fet sisè i en principiants Jan Comas ha estat 21è. Finalment, en Open blau Guillem Tulleuda ha estat 12è.

Fins al mes de juny es disputaran un total de cinc proves puntuables. A Taradell serà el 22 d’abril.