Inici Actualitat La UD Taradell remunta contra el Seva després de concedir massa

La UD Taradell remunta contra el Seva després de concedir massa

0
COMPARTIR

Remuntada final del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte davant del Seva. Els taradellencs, en una mala primera part, van acabar guanyant per 4 a 3 gràcies a un gol en temps de descompte de Carrillo.

Al primer temps el Taradell va tenir el domini de la pilota, però va jugar amb molta lentitud i sense idees en atac. Només destacar una centrada de Marçal al minut 2 que va tocar al travesser. El Seva tampoc va fer res, però es va avançar en una bona jugada per la dreta al minut 18. I en va tenir prou per marxar al descans amb avantatge. Just abans Tala havia enviat una falta directa aturada pel porter, i Marçal al 34 havia xutat desviat.

Molt poc per a un Taradell que va reaccionar al segon temps. La dinàmica va ser diferent i al minut 54 Marc Font empatava amb un gran cop de cop a la sortida d’un córner. A partir d’aquí van arribar els millors minuts locals i només el pal va evitar el gol. Arnau al 61, després d’una bona combinació en atac, xutava i el porter desviava la pilota a la base del pal. Al 67 era Canó qui a centrada de Trabal enviava el remat de cap al pal.

Però en una badada defensiva el Seva va marcar l’1 a 2. Al minut 73 pilota alta que en dues ocasions van guanyar els davanters visitants i un jugador arribant per la dreta marcava de xut creuat. El Taradell, però, va empatar ràpid. Al 77 una bona centrada de Carrillo per l’esquerra la rematava en planxa Marçal fent el 2 a 2. Semblava que arribava la remuntada. Però al 79 en una falta penjada, Ges sortia malament i un davanter del Seva s’avançava de cap per fer el 2 a 3.

Els últims minuts van ser de bogeria. Al 85 Tala va penjar una falta que un defensava va tocar de cap enviant-la al propi travesser i Marçal arribant marcava a plaer de cap. Era el 3 a 3. I ja en temps de descompte i després d’una falta en atac del Seva, el Taradell va muntar una contra que acabava amb centrada-xut de Canó que rematava al segon pal Carrillo, portant la bogeria a la Roureda.

Tres punts més dels taradellencs per sumar-ne 39 i situar-se en quarta posició provisional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments