Inici Actualitat El CP Taradell torna al camí de la victòria guanyant al CP...

El CP Taradell torna al camí de la victòria guanyant al CP Tordera

0
COMPARTIR

Triomf del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda davant del CP Tordera. Després del parèntesi per la disputa de la Copa de la Princesa, els taradellencs han guanyat per 5 gols a 3.

En un molt bon partit del CP Taradell, a la primera meitat s’han vist pocs gols. A l’equador Marçal Casadevall no ha aprofitat una pena màxima, però no ha perdonat Dani Rodríguez, a falta de 4 minuts i mig, també de penal. Amb 1 a 0 s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat molt bé per als taradellencs. Abans dels 4 minuts Dani Rodríguez ha fet el segon i tres minuts després Marçal Casadevall ha posat un clar 3 a 0. Els visitants, però, no s’han rendit. A falta de 12 minuts i després de no aprofitar la falta directa, han reduït diferències.

A 6 minuts i mig pel final, Dani Rodríguez ha fet el 4 a 1 en una falta directa i semblava sentenciar el matx, però els visitants han reaccionat. A falta de 5 minuts Albert Dalmau ha vist targeta blava i el penal ha suposat el 4 a 2. Els visitants han fallat poc després una falta directa, però a 3 minuts pel final ha arribat el 4 a 3. L’emoció s’ha viscut fins al final, quan a un minut per la conclusió Marc Soler ha sentenciat amb el definitiu 5 a 3.

Després d’aquesta victòria el CP Taradell suma 23 punts i provisionalment ocupa la sisena posició a la Primera divisió espanyola.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments