Inici Actualitat Es renova el vehicle dels Agents Locals de Taradell

Es renova el vehicle dels Agents Locals de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament Taradell

L’Ajuntament de Taradell ha renovat el vehicle que utilitzen els Agents Locals. Es tracta d’un Nissan Qashqai, que s’ha adquirit a través de la Central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Aquest sistema d’adquisició està pensant per als ens locals i permet adquirir productes i serveis com subministrament elèctric, maquinària, vehicles, assegurances o paper d’oficina, entre d’altres, a preus més econòmics i amb un estalvi de procediments administratius.

En el cas del vehicle policial s’ha adquirit amb la modalitat de rènting i va equipat amb tots els elements necessaris per a tasques de control i seguretat. També incorpora un desfibril·lador extern automàtic (DEA).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments