Inici Actualitat S’obren les inscripcions de carrosses i comparses per al Carnaval de Taradell

S’obren les inscripcions de carrosses i comparses per al Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest any, la rua de la disbauxa serà el dissabte 17 de febrer i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament, al Cafè de Can Costa o a través d’un formulari al web de l’emissora (www.radiotaradell.net). Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa.

Com ja es va fer l’any passat, la concentració de carrosses serà a dos quarts de 6 de la tarda i es farà a l’avinguda dels Vilademany. Una hora després, es llegirà el pregó des de la plaça de l’Atlàntida. Els propers dies s’anunciarà qui serà el pregoner o els pregoners d’aquest any.

La rua passarà pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila,
carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Genís i carretera de Balenyà. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

L’ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el divendres dia 16 a les 6 de la tarda en directe per Ràdio Taradell al programa El dipòsit.

Un cop acabi la rua, el final de festa del Carnaval serà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses i comparses, i es lliuraran els premis. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€. Tot seguit, començarà el fi de festa a la mateixa sala, sota l’organització de l’Ajuntament.

Per vuitè any, Ràdio Taradell assumeix l’organització del Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil-Voluntaris de Taradell. L’Agrupació de Botiguers de Taradell també col·labora en el lliurament de premis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments