Inici Actualitat Segona victòria consecutiva de la UD Taradell superant La Garriga

Segona victòria consecutiva de la UD Taradell superant La Garriga

0
COMPARTIR

Triomf per 2 a 1 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda davant La Garriga. Els taradellencs van haver de suar davant un rival que va posar les coses molt difícils.

El partit va començar amb un xut ras de Marçal que el porter va rebutjar en la primera i clara ocasió pels locals. A partir d’aquí, però, La Garriga es va fer amb el control del joc, amb major possessió. Però els visitants no van aconseguir arribar amb claredat a l’àrea taradellenca. En canvi, al minut 36 Marçal en jugada individual va fregar el gol. I poc després Oller va obligar a fer una intervenció al porter per evitar el gol. Al minut 42 Canó aprofitant una passada de Marçal va encarar el porter i va superar-lo per fer l’1 a 0.

Al segon temps, La Garriga va començar apretant. Al Taradell li va costar molt arribar a l’àrea visitant. Al minut 51 els visitants van estavelllar una pilota al travesser a la sortida d’una falta lateral. Abans del quart d’hora dues arribades més dels visitants que Ges va resoldre bé. No va ser fins al minut 77 quan Arnau va avisar amb un xut creuat que va sortir a prop. El Taradell va aguantar i al minut 90 en una entrada molt dura els visitants es van quedar amb inferioritat numèrica. Dos minuts després Arnau, en una gran jugada individual va fer el 2 a 0. I ja en els últims segons a la sortida d’un córner La Garriga va fer el 2 a 1 definitiu.

La UD Taradell després de 19 jornades puja fins a la quarta posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments