Inici Actualitat Segona victòria consecutiva del TT Mont-rodon, ara davant del Sant Quirze Safaja

Segona victòria consecutiva del TT Mont-rodon, ara davant del Sant Quirze Safaja

0
COMPARTIR
Segona victòria seguida del TT Mont-rodon, i aquest cop a casa contra el CTT Sant Quirze Safaja per un ajustat 4 a 3. El partit va ser molt igualat tota l’estona i un dels partits claus va ser el primer en què en Sacha Cardozo va perdre 2 a 3 contra l’Amador Garrell, i aquest va marcar el desenvolupament de tot el partit. Com que els partits individuals van acabar amb un empat a 3, el dobles va tornar a decidir el partit, i aquest cop va caure del costat local. Van jugar: Albert Urgell (2,5), Sacha Cardozo (1,5) i Guillem Riera.
El TT Mont-rodon puja fins a la 6a posició amb 15 punts, tot i que a falta de l’última jornada de la primera fase d’aquest dissabte on l’equip es desplaça a Borgonyà, la classificació està molt ajustada i hi poden haver molts canvis encara.
Mentrestant, també dissabte, però en horari matinal, va començar la primera de les tres jornades de lliga per equips escolar amb la participació d’un equip del CPE Taradell. L’equip va jugar al Nivell C i en aquesta jornada no va poder guanyar cap partit al perdre contra el TT Sant Vicenç 1 a 4 i el CTT Tona per 2 a 3. Del Taradell només hi va poder participar l’Unai Luque, ja que l’Izard estava malalt i l’Arnau lesionat.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments