Inici Actualitat Veïns de la Roca creen un grup de whattsapp per evitar robatoris

Veïns de la Roca creen un grup de whattsapp per evitar robatoris

0
COMPARTIR

Diversos veïns de la urbanització La Roca de Taradell s’han organitzat per prevenir robatoris. Des de fa uns dies han creat un grup de whattsapp per donar consignes, informació i alertar de possibles moviments sospitosos.

El motiu és que en els últims mesos diversos habitatges de la urbanització havien patit robatoris. La majoria dels furts es cometien entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre en cases ubicades en carrers que donen al bosc, com per exemple el carrer Sant Marçal, Sant Segimon, Puiglagulla o Tagamanent. En total s’havien comptabilitzat una dotzena de robatoris, que havien sostret joies i diners.

Els veïns van parlar amb els Mossos d’Esquadra que els va aconsellar que la millor prevenció era la que podien fer els propis afectats. Així, s’ha creat un grup de whattsapp que ja compta amb més d’una vuitantena de veïns. A través d’aquesta aplicació per a mòbils es fan alertes sobre possibles vehicles sospitosos i es transmet informació per donar tranquil·litat als veïns. Qualsevol veí que vulgui ser-hi, pot fer la petició a través d’algun membre de l’Associació de veïns.

Precisament, aquesta setmana l’Associació de veïns de la Roca es reunirà amb l’Ajuntament de Taradell per transmetre la preocupació i per tractar si s’instal·len càmeres a les entrades de la urbanització, tal i com ja s’ha fet en altres punts com la urbanització Goitallops o el barri de Mont-rodon. La majoria de robatories aprofiten les pistes i camins forestals per cometre els furts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments