Inici Actualitat Blai Trias recull un guardó com a un dels campions de Catalunya...

Blai Trias recull un guardó com a un dels campions de Catalunya 2017 en motor

0
COMPARTIR

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar dissabte passat la Gala de Premis dels Campionats de Catalunya 2017 a l’Auditori AXA de Barcelona. El taradellenc Blai Trias va recollir el guardó del títol a la Copa catalana de promovelocitat en categoria PromoRacc1 dos temps que va aconseguir el passat mes d’octubre a Calafat.

En total es van premiar uns 400 pilots de diferents disciplines: enduro, motocròs, velocitat i trial. A la gala també hi van assistir pilots destacats del motor com Takahisa Fujinami, Ricky Cardús o Nil Arcarons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments