Inici Actualitat Lluïda festa de Sant Sebastià 2018 a Taradell

Lluïda festa de Sant Sebastià 2018 a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va celebrar durant aquest cap de setmana la festa de Sant Sebastià, amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià. Els actes tradicionals van tornar a marcar el dissabte amb una xocolatada popular matinera.

De fet durant tot el dissabte al matí hi van haver els actes més habituals. I és que no hi va faltar la cercavila de gegants i capgrossos pels carrers del poble, mentre les autoritats i els pabordes assistien a la missa en honor a Sant Sebastià. A la sortida l’activitat es va centrar a la Plaça de les Eres. Allà, primer s’hi va interpretar el Ball del Ciri, per tot seguit els grups infantils i juvenils de l’Esbart Sant Genís oferir danses tradicionals amb la miradel nombrós públic, que va acabar participant al final.

També cal destacar activitats per als més petits a la tarda i per als joves amb una Led party a càrrec d’adolescens.cat. Diumenge al matí també es va fer un reconeixement a l’escultor Josep Ricart Maymir per la seva col·laboració en nombroses escultures del poble i amb la Capella de Santa Llúcia. La seva família va descobrir una placa davant de Can Mirambell, la seva casa natal. El reconeixement va anar a càrrec de les administradores de la capella de Santa Llúcia.

Podeu veure més imatges de la festa de Sant Sebastià en aquest recull de fotografies de Bernat Cedó.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica