Inici Actualitat Lluïda festa de Sant Sebastià 2018 a Taradell

Lluïda festa de Sant Sebastià 2018 a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va celebrar durant aquest cap de setmana la festa de Sant Sebastià, amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià. Els actes tradicionals van tornar a marcar el dissabte amb una xocolatada popular matinera.

De fet durant tot el dissabte al matí hi van haver els actes més habituals. I és que no hi va faltar la cercavila de gegants i capgrossos pels carrers del poble, mentre les autoritats i els pabordes assistien a la missa en honor a Sant Sebastià. A la sortida l’activitat es va centrar a la Plaça de les Eres. Allà, primer s’hi va interpretar el Ball del Ciri, per tot seguit els grups infantils i juvenils de l’Esbart Sant Genís oferir danses tradicionals amb la miradel nombrós públic, que va acabar participant al final.

També cal destacar activitats per als més petits a la tarda i per als joves amb una Led party a càrrec d’adolescens.cat. Diumenge al matí també es va fer un reconeixement a l’escultor Josep Ricart Maymir per la seva col·laboració en nombroses escultures del poble i amb la Capella de Santa Llúcia. La seva família va descobrir una placa davant de Can Mirambell, la seva casa natal. El reconeixement va anar a càrrec de les administradores de la capella de Santa Llúcia.

Podeu veure més imatges de la festa de Sant Sebastià en aquest recull de fotografies de Bernat Cedó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments