Inici Actualitat Èxit de la primera caminada per descobrir el patrimoni de Taradell

Èxit de la primera caminada per descobrir el patrimoni de Taradell

1
COMPARTIR

En el marc de la festa major d’hivern a Taradell es va fer la primera caminada ‘Descobrir el patrimoni de Taradell’. Aquest diumenge al matí durant unes dues hores, quasi 200 persones van participar de la proposta cultural.

El punt de trobada va ser l’institut de Taradell des d’on es va dirigir fins a l’inici de l’avinguda Goitallops. Entre altres punts han visitat el padró que delimitava antigament el terme poblat de Taradell i que està dins una finca particular. També s’ha visitat can Figueres, una masia d’inicis del segle XX, a can Lluís Ferrer masia d’inicis del segle XVIII i la sínia de l’Hort del Ferrer a la riera de la Tomba, entre d’altres.

La proposta ha acabat a can Costa amb un vermut popular per a tots els participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep
Josep
23 gener 2018 19:11