Inici Actualitat La UD Taradell enceta la segona volta amb un triomf a Sant...

La UD Taradell enceta la segona volta amb un triomf a Sant Vicenç de Torelló

0

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell ha tornat al camí de la victòria. En el primer partit de la segona volta els taradellencs van guanyar aquest dissabte per 0 a 2.

L’equip de Gerard Pallarès, que vestia de vermell, va certificar el triomf amb un gol en cada una de les parts. Al primer temps, Arnau va avançar els taradellencs al minut 29. El Taradell va saber controlar el partit per sentenciar a la segona part. Així, Marçal Sala va fer el 0 a 2 al minut 59. Tot i això, no va poder mantenir la tranquil·litat, ja que als 67 minuts Honda veia la vermella directa i deixava els taradellencs amb inferioritat.

Malgrat aquest contratemps, el Taradell no va patir i va sumar una nova victòria. A la classificació puja fins a la cinquena posició.