Inici Actualitat El CP Taradell tanca la primera volta amb un triomf a la...

El CP Taradell tanca la primera volta amb un triomf a la pista del Josaleta

0
COMPARTIR

Victòria del Club Patí Taradell a la pista del Josaleta en l’últim partit de la primera volta de la Primera divisió espanyola. L’equip de Pep Rifà va derrotar per 3 a 4 al conjunt basc i tanca la primera volta en una còmode posició al mig de la classificació.

El matx va començar molt malament pels taradellencs que al primer minut ja rebien l’1 a 0. Va costar molt entrar al partit i a la meitat del primer temps els locals van fer el 2 a 0. Amb aquest resultat tan negatiu es va tancar el primer temps.

A la segona meitat va costar molt i el Josaleta va aconseguir el 3 a 0 a falta de 10 minuts i després d’una targeta blava a Xevi Soler. Aquest contratemps va ser clau, ja que a partir d’aquí va arribar la reacció taradellenca. Dos minuts i mig després Edu Genís feia el 3 a 1 i a falta de sis minuts Dani Rodríguez va obrir el partit amb el 3 a 2. Poc després els locals van disposar d’una falta directa per sentenciar, però no la van aprofitar.

En canvi, Dani Rodríguez a quatre minuts pel final va fer l’empat en una altra falta directa. Els últims minuts van ser d’infart. Xevi Soler va donar el gol del triomf a falta de dos minuts i Dani Rodríguez va rebre una blava a falta de dos segons. La falta directa no la va aprofitar el Josaleta que va acabar perdent el partit.

Els taradellencs ocupen la sisena posició amb 20 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments