Inici Actualitat Bernat Coromina guanya el Premi Ajuntament de Taradell 2018 al millor treball...

Bernat Coromina guanya el Premi Ajuntament de Taradell 2018 al millor treball de recerca

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament de Taradell

La sala de plens de l’Ajuntament de Taradell va acollir aquest divendres al vespre l’acte de lliurament del Premi Ajuntament 2018 de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat. El taradellenc Bernat Coromina va guanyar-lo amb un treball centrat en una “Proposta de disseny d’un carril bici combinat per a la millora de la mobilitat sostenible de Taradell”. Ha estat premiat amb 600 euros.

En la desena edició del Premi, el jurat va justificar l’elecció per la seva presentació, el plantejament, redacció i desenvolupament del treball i l’ús de recursos documentals i fons bibliogràfic. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va lliurar el premi. Estava acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Dolors Martí, i membres del jurat com Francesc Homs, Albert Sangrà i Priscil·la Borrell. També hi va ser Salvador Solagran, que va fer una petita xerrada com a coordinador de la publicació ‘Nou vint-i-u’, sobre monogràfics de Taradell.

Foto: Ajuntament de Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments