Inici Actualitat Concentració a Taradell per reclamar l’alliberament dels Jordi’s tres mesos després

Concentració a Taradell per reclamar l’alliberament dels Jordi’s tres mesos després

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament de Taradell

Una setantena de persones es van concentrar aquest dimarts al vespre davant l’Ajuntament de Taradell per demanar, un cop més, l’allibertament dels presos polítics. El motiu era que es complien tres mesos des de l’empresonament del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i de l’expresident de l’ANC, Jordi Sánchez.

Durant la concentració es va llegir un manifest on es va reiterar que estan tancats per defensar les seves idees i sense haver fet ús de la violència. La convocatòria es feia davant de tots els ajuntaments catalans.

Foto: Ajuntament de Taradell

Xerrada de Vicent Partal

D’altra banda, coincidint amb la festa major d’hivern, l’ANC Taradell organitza aquest divendres una xerrada del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal. A partir de dos quarts de 8 del vespre, Partal explicarà quin hauria de ser el nou full de ruta per consolidar la República Catalana. L’acte es farà a Can Costa.

Paral·lelament, les coordinadores territorials de l’ANC mantenen les concentracions setmanals, sobretot en forma de música, per recordar que hi ha 4 presos polítics a Soto del Real i a Estremera.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments