Inici Actualitat Arriba una de les festes de Sant Sebastià amb més actes i...

Arriba una de les festes de Sant Sebastià amb més actes i activitats dels últims anys

0
COMPARTIR

La Festa de Sant Sebastià sempre ha tingut rellevància a nivell taradellenc. Però enguany aquesta importància es constata amb la quantitat d’activitats que s’han programat per celebrar la festa major d’hivern de Taradell. Tres dies amb algun tipus d’acte.

El tret de sortida serà divendres a les 5 de la tarda a la Residència Vilademany amb l’actuació del Casal Cívic de la gent gran de Torelló. Més tard, a les 8 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament es lliurarà el Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat.

Dissabte amb actes tradicionals

El dia centra de Sant Sebastià comptarà amb els tradicionals actes. No hi faltarà la xocolatada popular a partir de les 10 del matí al mateix carrer i, mentre els pabordes i autoritats assisteixen a la missa, començarà la cercavila amb gegants i capgrossos pel centre del poble. A les 12 hi haurà el Ball del Ciri i les danses populars de l’Esbart Sant Genís.

A la tarda també hi haurà activitats. A les 4 amb l’habitual acte del Grup de recerca històrica de Taradell que projectarà un audiovisual centrat en la figura del mestre Anastasi Aranda. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

La tarda tindrà activitats infantils i juvenils també. A 2/4 de 6 espectacle infantil amb Jordi Tonietti i el seu ‘And the bus band’. I al mateix Centre cultural Costa i Font a 2/4 de 8 Festa confetti led party amb els djs Ernest Codina i Adrià Ortega.

Diumenge també amb actes

El diumenge també hi haurà activitats. A 2/4 d’11 del matí a la Plaça Santa Llúcia es descobrirà una placa dedicada l’escultor Josep Ricart. Mentre que a les 11 davant de l’INS Taradell començarà una ruta guiada per descobrir patrimoni cultural de Taradell amb una durada d’unes dues hores i accessible per a qualsevol tipus de persona. La proposta és gratuïta i acabarà amb un vermut al Centre cutural Costa i Font.

Finalment, a la tarda, a les 6, el Centre cultural Costa i Font acollirà un concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. Podeu recordar actes i horaris a la nostra agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments