Inici Actualitat El CP Taradell supera per la mínima el CP Vilanova

El CP Taradell supera per la mínima el CP Vilanova

0
COMPARTIR

Després del parèntesi nadalenc el Club Patí Taradell va tornar amb un triomf a la Primera divisió espanyola. Els taradellencs van superar per 2 a 1 al CP Vilanova, gràcies a dos gols de Dani Rodríguez.

El partit va començar per als interessos locals, ja que als cinc minuts i mig va arribar l’1 a 0. Tot i això, va ser un partit molt igualat i al primer temps no es va veure cap més gol, malgrat ser millor el Taradell. A més, Albert Dalmau va ser una muralla durant tot el partit.

A la segona part el Vilanova va millorar i va aconseguir l’empat a falta d’11 minuts. La igualtat es va mantenir gràcies a la bona actuació dels dos porters. Però a falta de tres minuts una pèrdua visitant, va propiciar un contraatac que va aprofitar Dani Rodríguez per fer el gol de la victòria taradellenca.

Després de 12 jornades el CP Taradell es consolida en setena posició amb 17 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments