Inici Actualitat La UD Taradell deixa escapar un 0 a 2 a Manlleu en...

La UD Taradell deixa escapar un 0 a 2 a Manlleu en una mala segona meitat

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va deixar escapar aquest dissabte a la tarda un marcador favorable de 0 a 2 al camp del Manlleu B. En una mala segona part, els taradellencs van acabar perdent per 4 a 2.

D’aquesta manera tanquen la primera volta de la competició amb la tercera derrota de la temporada i amb 30 punts, deixant escapar l’opció d’haver-se consolidat entre els capdavanters.

El partit va començar molt bé per als taradellencs, que van ser superiors al primer temps. Marçal feia el 0 a 1 al minut 23. I el mateix jugador feia el segon al minut 37 amb un gran gol. Els taradellencs van marxar amb 0 a 2 al descans i van tenir l’opció de matar el partit, però van perdonar.

Al segon temps l’1 a 2 va arribar d’hora i a partir d’aquí els taradellencs van jugar malament, sense cap control sobre el joc. Al minut 15 va arribar l’empat i quasi sense temps per païr-lo els manlleuencs es van avançar amb un penal a favor. A la part final, sense cap reacció taradellenca, va arribar el 4 a 2 final.

Malgrat el mal sabor de la derrota els taradellencs han tancat una gran primera volta, on s’han situat en setena posicó molt a prop dels primers llocs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments