Inici Actualitat El camp municipal de la Roureda tindrà nova gespa artificial al mes...

El camp municipal de la Roureda tindrà nova gespa artificial al mes d’abril

0
COMPARTIR

El canvi de gespa artificial al camp municipal de la Roureda estarà fet al mes d’abril. El ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest dijous a la nit va aprovar el plec de clàusules i la convocatòria per rebre propostes i licitar les obres.

El canvi de gespa es basa en un estudi tècnic realitzat per una empresa especialitzada. El projecte està valorat en uns 225.000 euros, dels quals es comptarà amb una subvenció de 56.000 euros de la Diputació de Barcelona.

La idea és iniciar les obres cap al 19 de març per aprofitar la Setmana Santa. D’aquesta manera, els entrenaments i partits queden menys afectats. Tot i que comportarà buscar camps alternatius per alguns dies i partits. Per al futbol base es podria parlar amb el Sant Miquel de Balenyà.

El projecte també contempla el canvi de rec automàtic. Es substituirà el soterrat actual per un d’exterior i de major potència. I al mateix temps també es farà un canvi de seients de la graderia. També es plantejaria canviar l’enllumenat per un sistema de leds que millori la il·luminació i suposi un estalvi energètic. Aquesta actuació dependrà de si s’obté una subvenció de la Diputació per aquestes qüestions i es podria fer cap al mes d’abril.

Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, la gespa “està molt deteriorada. Tenia una vida per 10 anys i ja en portem 16. Ja toca”. Salvador Clot (ERC) va coincidir dient que “en campanya electoral tots ens vam comprometre a executar-lo i és una de les entitats on hi ha més gent que en fa ús”. Jacint Casadevall (SI) va dir que “ja tocava i ja estava amortitzada”. Els dos van destacar que s’hagués fet un informe previ per determinar l’actuació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments