Inici Actualitat La UD Taradell comença el 2018 golejant el Balenyà

La UD Taradell comença el 2018 golejant el Balenyà

0
COMPARTIR

Triomf amb golejada del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest diumenge al matí en la setzena jornada de lliga. Els taradellencs van derrotar per 6 a 0 al Balenyà, cuer de la categoria.

Amb un ambient plujós l’equip, entrenat per Gerard Pallarès, va ser molt superior amb multitud d’ocasions per marcar. L’1 a 0 va arribar als sis minuts. Arnau va engaltar una pilota a la frontal i va batre el porter.

A partir d’aquí van arribar més d’una ocasió claríssima per marcar. Primer als 21 minuts jugada individual d’Arnau que centra i Plade Puigdesens arribant envia la pilota al travesser. Un minut més tard xut d’Oller que toca a la base del pal i el rebuig l’agafa Canó que veu com el seu xut l’atura el porter. I un minut després centrada de Canó per l’esquerra i Arnau arriba massa forçat i toca la pilota enviant-la fora amb la porteria buida. A la mitja hora, de nou, Arnau obligava al porter a enviar un xut a córner.

El 2 a 0 va arribar de la forma més difícil. Plade Puigdesens feia un gol olímpic al minut 39. Amb aquest resultat es va arribar al descans. Només iniciar-se la segona meitat Canó va fer el 3 a 0 aprofitant una centrada de Serrabassa per la dreta. Abans del quart, Arnau va perdonar i una pilota que s’havia oblidat el porter va enviar-la al travesser quan el més fàcil era marcar.

Al minut 62 va arribar el 4 a 0. Gran jugada taradellenca i Arnau per la dreta feia la passada enrere perquè Plade Puigdesens engaltés i marqués. Quatre minuts més tard Arnau tenia una nova ocasió. Intentava una vaselina, però el bot feia que sortís per sobre el travesser. I tot seguit va arribar el 5 a 0. Pau marcava amb un xut des de la frontal.

El 6 a 0 va arribar al minut 72. Marçal que ja havia avisat amb un xut al pal, rematava de cap una centrada d’Arnau. Triomf contundent que situa el Taradell amb 30 punts a falta d’una jornada per acabar la primera volta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments