Inici Actualitat Se suspèn el dispositiu de recerca del taradellenc desaparegut Antoni Estrada

Se suspèn el dispositiu de recerca del taradellenc desaparegut Antoni Estrada

0
COMPARTIR

Després de la darrera batuda realitzada aquest diumenge al matí cap a zones boscoses i rurals del terme municipal de Taradell i de termes veïns, s’ha decidit suspendre el dispositiu de recerca d’Antoni Estrada, de 79 anys, desaparegut des de dissabte passat. No s’ha trobat cap indici ni pista i la investigació es continuarà, però, centralitzada en els Mossos d’Esquadra.

Recordem que el dispositiu estava activat des de dijous al matí amb batudes en zones on podria haver anat, ja que acostumava a caminar pel bosc. Un dia abans els familiars del desaparegut van posar la denúncia després d’anar a casa seva i veure que no havia tocat l’àpat que li havien portat el dissabte anterior.

 

En el dispositiu de recerca hi han participat membres del cos de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Agents Locals, Creu Roja i de Protecció Civil, juntament amb alguns voluntaris. En cas que algú pugui donar algun tipus d’informació, es pot fer al telèfon dels Agents locals de Taradell (670019966) o al telèfon d’emergències (112).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments