Inici Actualitat Les atxes de barballó il·luminen l’arribada de Ses Majestats a Taradell

Les atxes de barballó il·luminen l’arribada de Ses Majestats a Taradell

0
COMPARTIR

No van faltar a la cita anual del 5 de gener. Els tres Reis d’Orient van arribar sens falta a Taradell aquest divendres a la tarda. Ho van fer guiats per la carrossa de l’estrella, la llum i el fum que feien la multitud d’atxes de barballó dels taradellencs i ajudats per quasi un centenar de joves patges.

Enguany, però, no es van apagar els llums dels carrers per on passaven que encara feien més especial i misteriosa la seva arribada. Ho van fer pel carrer de la Font venint de la pujada de la Font Gran.

No va faltar la parada obligatòria a l’església Sant Genís de Taradell per fer l’adoració al nen Jesús i aprofitar el trajecte fins a dins per saludar molts nens i nenes.

Després les tres carrosses, acompanyades per una gran carrossa de regals i una de més petita de carbó, va recórrer altres carrers del centre del poble per acabar a l’Ajuntament. Allà, primer de tot, Marc Mitjavila va interpretar al saxo el ‘Cant dels ocells’, tal i com es fa cada divendres al vespre en solidaritat amb els presos polítics. Tot seguit, Ses Majestats es van adreçar als presents desitjant que aquest 2018 sigui més just.

Cal destacar també que al mig de la Plaça de les Eres hi havia una petita paradeta on es va servir sopa d’herbes del Parc de les Olors, un projecte que es posarà en marxa a Taradell. La sopa portava barballó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments