Inici Actualitat Busquen el taradellenc Antoni Estrada, de 79 anys, desaparegut des de fa...

Busquen el taradellenc Antoni Estrada, de 79 anys, desaparegut des de fa cinc dies

0
COMPARTIR

Els familiars d’Antoni Estrada Carrera, de 79 anys, van posar aquest dimecres una denúncia als Mossos d’Esquadra per la seva desaparició. Segons fonts de la família, des de dissabte no se’n sap res, tot i que podria estar desaparegut des d’algun dia abans.

Dissabte al matí els familiars van entrar al seu domicili per portar-li una mica de menjar, ja que el desaparegut vivia sol. Va ser aquest dimecres quan en tornar al domicili van veure que tot continuava igual i es va disparar l’alarma.

Els familiars fan una crida perquè si algú l’ha vist o en sap qualsevol cosa es posi en contacte amb els Agents locals de Taradell o amb els Mossos d’Esquadra. Es desconeix on podria ser.

Activat l’operatiu de recerca

Aquest dijous al matí s’ha activat l’operatiu de recerca, dirigit per Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra. El centre d’operacions està ubicat al pavelló municipal d’esports i també compta amb la col·laboració dels Agents Locals i voluntaris de Protecció Civil.

La recerca es fa en zones boscoses, ja que era una persona que hi solia anar molt.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments