Inici Actualitat 25 comerços de Taradell ja han habilitat un espai web amb el...

25 comerços de Taradell ja han habilitat un espai web amb el domini .cat

0
COMPARTIR

L’Agrupació de Botiguers de Taradell i la Fundació puntCAT han fet possible el programa de digitalització Comerç local al municipi.

De l’11 al 28 de desembre, 25 comerços de Taradell han aconseguit el seu lloc web en català gràcies al programa Comerç local. Dels comerços que han volgut participar al programa de digitalització, 20 d’ells no tenien presència a Internet amb el seu negoci, i han aprofitat l’ocasió per registrar el seu domini .cat i aconseguir un web presència gratuïtament.

La Fundació puntCAT tanca així un any amb gires per tot el territori català, en el qual s’han registrat més de 500 dominis .cat amb la creació gratuïta d’un web presència per a donar visibilitat al petit comerç en l’entorn digital.

El programa comerçlocal.cat compta amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció de Política Lingüística del Departament de Cultura, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de la Presidència i el Consorci de Comerç Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Coneixement.

La Fundació.CAT és una entitat privada sense ànim de lucre ni filiació política. Té per objectius promoure activitats referents a la gestió i promoció del domini .cat; impulsar la identitat catalana i la normalització de l’ús del català en l’àmbit d’Internet i les TIC i potenciar la Societat de la Informació catalanoparlant. El domini .cat va néixer el 2006 i va ser el primer domini associat a una comunitat lingüística i cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments