Inici Actualitat El Xocolater de Taradell se solidaritza amb els presos polítics elaborant les...

El Xocolater de Taradell se solidaritza amb els presos polítics elaborant les postres que menjaran la nit de Cap d’any

0
COMPARTIR

Durant tot el diumenge 31 de desembre el Xocolater de Taradell vendrà unes postres especials. Es tracta de ‘natillas de chocolate y bolsa de dulces navideños’, les postres que els quatre presos polítics catalans (Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn) menjaran a la presó.

Raul Cegarra ha decidit elaborar aquestse mateixes postres com a mostra de solidaritat i vendre’ls durant el diumenge. Els diners recollits de la seva venda es destinaran a la caixa de resistència de l’ANC i Òmnium.

La iniciativa compta amb el vist-i-plau de les famílies dels presos i el preu és de 5 euros per pack.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments