Inici Actualitat Tot a punt per acomiadar el 2017 amb la 8a edició de...

Tot a punt per acomiadar el 2017 amb la 8a edició de la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

Diumenge 31 de desembre es disputarà a Taradell la 8a edició de la Sant Silvestre. La popular prova arriba amb alguna novetat, sobretot en quant a les inscripcions i les disfresses.

I és que les inscripcions no només es faran el dia de la cursa. A través d’aquest formulari ja es pot fer la preinscripció fins el 29 de desembre per evitar cues el dia de la cursa. Enguany es farà una assegurança per als no federats. El preu és de 5 euros (no federats) i 3 (federats). La meitat de l’import es destina a la Marató de TV3.

L’altra novetat és que els corredors han d’anar disfressats o guarnits i es recomanda d’un color. Enguany, des del  Centre Excursionista es recomana vestir de groc, perquè ajuda a fer-se més visible al participant quan es fa fosc.

La resta continua amb la mateixa dinàmica. Recorregut d’uns 8 quilòmtres fins a l’Enclusa i premis als més originals en quant a disfressa. El punt de sortida serà la Plaça de les Eres a les 4 de la tarda. Una hora abans ja es podran fer inscripcions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments