Inici Actualitat Aquests són els candidats que ja es poden votar per ser l’Hereu...

Aquests són els candidats que ja es poden votar per ser l’Hereu 2018 de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de cinc joves taradellencs són candidats a ser Hereu 2018 de Taradell. El nom es donarà a conèixer el 13 de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Quico Jordà. Els candidats són nascuts el 1995 i escollits per deu entitats.

Es tracta de:

  • Jordi Alemany
  • Bernat Casassas
  • Aleix Comas
  • Marc Perona
  • Pau Pladevall

Si voleu escollir l’hereu 2018 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig d’una paneres i dues excursions amb carro per a dues persones amb dinar inclòs. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou, Forn Sant Sebastià i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

Des de Taradell.com també obrim una enquesta perquè voteu al vostre favorit.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica