Inici Actualitat Aquests són els candidats que ja es poden votar per ser l’Hereu...

Aquests són els candidats que ja es poden votar per ser l’Hereu 2018 de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de cinc joves taradellencs són candidats a ser Hereu 2018 de Taradell. El nom es donarà a conèixer el 13 de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Quico Jordà. Els candidats són nascuts el 1995 i escollits per deu entitats.

Es tracta de:

  • Jordi Alemany
  • Bernat Casassas
  • Aleix Comas
  • Marc Perona
  • Pau Pladevall

Si voleu escollir l’hereu 2018 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig d’una paneres i dues excursions amb carro per a dues persones amb dinar inclòs. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou, Forn Sant Sebastià i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

Des de Taradell.com també obrim una enquesta perquè voteu al vostre favorit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments