Inici Actualitat Marc Clapés es proclama campió de la Copa catalana de ciclocròs 2017

Marc Clapés es proclama campió de la Copa catalana de ciclocròs 2017

0
COMPARTIR

El taradellenc Marc Clapés es va convertir aquest dissabte en el campió 2017 de la Copa catalana de ciclocròs en categoria Màster 30. En l’última prova puntuable, disputada a Santa Coloma de Farners, en va tenir prou amb una quarta posició per acabar al capdavant de la Copa, després d’una trajectòria molt regular.

Cal destacar també el tercer lloc absolut del taradellenc Enric Bau que també va ser tercer a Santa Coloma de Farners.

Mentrestant, el jove taradellenc Gil Clapés va guanyar la Copa catalana en categoria Prebenjamí, gràcies al subcampionat de Catalunya assolit a Santa Coloma de Farners. I és que l’última prova era el Campionat de Catalunya de l’especialitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments