Inici Actualitat Taradell.com farà un seguiment exhaustiu de les eleccions catalanes d’aquest dijous 21...

Taradell.com farà un seguiment exhaustiu de les eleccions catalanes d’aquest dijous 21 de desembre

0
COMPARTIR

Com és habitual en totes les votacions que es fan a Taradell, aquesta web farà un ampli seguiment a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest dijous 21 de desembre de 2017. Malgrat ser un dia feiner, durant tot el dia s’anirà informant de com evoluciona la jornada i es donaran dades de participació comparades amb altres eleccions.

A Taradell tenen dret a vot un total de 4.791 persones. A tot Catalunya estan cridats a votar uns 5,5 milions de persones.

A Taradell el col·legi electoral estarà ubicat al Centre cultural Costa i Font i constarà de vuit meses. Obrirà les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre.

Fa dos anys les eleccions catalanes del 27 de setembre de 2015 van donar la participació més elevada registrada a Taradell en unes eleccions al Parlament de Catalunya. La participació va ser del 85,91%. Aquest diumenge podria superar-se. En les eleccions del 2015 més del 86% de vots van ser per a forces sobiranistes (Junts pel Sí i CUP).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments