Inici Actualitat Els Tonis de Taradell presenten el primer conte d’una col·lecció sobre la...

Els Tonis de Taradell presenten el primer conte d’una col·lecció sobre la pagesia

0
COMPARTIR

Els Tonis de Taradell acaben d’editar el primer conte d’una col·lecció que pretén versar sobre el món de pagès. Divendres la Biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir la presentació del primer conte que porta per títol ‘Un dia a pagès’.

El conte explica les aventures de dos protagonistes, en Marc i la Laia, que passen un dia a la casa de pagès de Panedes on veuen moltes de les feines diàries i la relació amb els animals. Les il·lustracions són obra de Guillem Gonzalo, que durant la presentació va signar i dedicar exemplars. Aquests llibres estan adreçats a nens i nenes d’entre 3 i 7 anys.

L’objectiu de la col·lecció de contes és acostar les tradicions catalanes als més petits i editar-ne un cada any. Els contes es poden comprar a la Llibreria l’Estudi de Taradell. Els noms dels dos protagonistes es van escollir després d’una votació popular a través de la web dels Tonis de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments