Inici Actualitat Ambient nadalenc amb la 42a edició de la Fira de Santa Llúcia...

Ambient nadalenc amb la 42a edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell

0
COMPARTIR

La Fira de Santa Llúcia de Taradell s’ha convertit en una cita ineludible per a qualsevol taradellenca en vistes a les festes nadalenques. La 42a edició es va celebrar aquest diumenge amb un dia fred i assolellat i molt ambient a les places de Santa Llúcia i d’en Gili.

L’ambient nadalenc era molt present amb força paradetes amb ornaments nadalencs i figures del pessebre i una d’específica de tions. Molts taradellencs hi tenien algun espai de venda. Tampoc hi faltaven paradetes de diverses entitats del poble i la tómbola de l’Associació Osona contra el càncer que va repartir un miler de premis. En total hi havia una setantena de parades.

Els visitants també podien visitar la Capella de Santa Llúcia, on s’hi va fer missa a mig matí i a les escales d’entrada s’hi podia comprar el tradicional ramet de la sort. També hi havia un espai amb jocs reciclats de Guixot de 8 a la Plaça per tothom qui volia provar habilitats, i es podien veure fotografies antigues de la fira en un plafons muntats per l’Arxiu Fotogràfic de Taradell.

A la tarda no hi va faltar el berenar popular a base de torrades i botifarres, que organitza l’Ajuntament de Taradell, i la visita del patge reial, organitzada per l’Associació de Botiguers de Taradell.

Podeu veure una àmplia galeria d’imatges clicant a la fotografia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments