Inici Actualitat EL CP Taradell rasca un empat de la pista del Shum Maçanet

EL CP Taradell rasca un empat de la pista del Shum Maçanet

0
COMPARTIR

Dos gols en els últims dos minuts, l’últim a falta de 14 segons van donar un punt al CP Taradell aquest dissabte a la pista del Shum Maçanet. Els taradellencs van acabar empatant a 3.

El matx va començar bé per als interessos taradellencs, ja que als 8 minuts i després d’un penal no transformat, Dani Rodríguez va esmenar l’error i va aprofitar el rebot fent el 0 a 1. Però l’avantatge només va durar tres minuts fins que els locals van empatar a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La igualtat es va mantenir fins a la meitat del segons temps, quan el Shum va fer dos gols en només dos minuts de diferència. El partit es va posar molt difícil per al CP Taradell, que no es va rendir. El Shum va tenir una falta directa per sentenciar, però no la va aprofitar. I faltant dos minuts Albert Benito amb el 3 a 2 va donar esperances als taradellencs. L’empat va ser obra de Marc Soler quan només quedaven 14 segons. EL CP Taradell suma ja 14 punts i és novè a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments