Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell recull en un llibre les 15 edicions del...

La Biblioteca de Taradell recull en un llibre les 15 edicions del Premi literari Solstici

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca Antoni Pladevall i Font

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha acollit aquest dissabte al matí la presentació d’un llibre que recull les obres premiades al Premi Literari Solstici de Taradell entre els anys 2008 i 2017. L’acte ha comptat amb la presència de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, l’alcalde e Taradell, Lluís Verdaguer, la il·lustradora Pilarín Bayés o l’escriptor taradellenc, Antoni Pladevall, entre d’altres. També hi era Xavier Capell en representació de Roser Capell impulsora del primer premi de lectura a Taradell.

Pladevall ha elogiat les iniciatives culturals de Taradell i, sobretot, les que s’han anat fent per promoure la lectura i l’escriptura dient que “sense criatura no hi ha bateig”.

Foto: Biblioteca Antoni Pladevall i Font

El llibre és la continuació de la publicació que va recollir les obres premiades a les cinc primeres convocatòries i que es va editar el 2012. Compta amb 400 pàgines amb il·lustracions de Pilarín Bayés.

Al llarg de 15 anys pel Premi literari Solstici hi han passat uns 2.000 participants amb un centenar de premiats. Molts d’ells eren a la presentació del llibre aquest dissabte al matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments