Inici Actualitat L’Associació de jubilats de Taradell va acollir un cicle de xerrades sobre...

L’Associació de jubilats de Taradell va acollir un cicle de xerrades sobre salut

0
COMPARTIR

Una quarantena de persones grans de Taradell van participar durant el mes de novembre al cicle de xerrades de salut per a gent gran de Taradell, realitzades a l’Associació de Jubilats.

Sota el títol ‘Envelliment i cronicitat’, el doctor Albert Ledesma va exposar la situació demogràfica actual, en la que l’envelliment progressiu de la de la nostra població requereix de determinades actuacions des de l’àmbit social i sanitari. Les persones participants van poder aprofitar els coneixements d’aquest professional per prendre consciència del moment actual i resoldre dubtes i inquietuds de primera mà del metge de família.

En la segona xerrada la infermera resident Alicia Martínez i les infermeres Montse Molas i Pilar Gutiérrez del consultori mèdic de Taradell van tractar la ‘Prevenció de caigudes’. Les professionals sanitàries van donar una sèrie de recomanacions a les persones participants, les quals van poder posar a la pràctica a la mateixa sessió. Al mateix temps es va aprofitar per sensibilitzar de la importància de prevenir les situacions de risc, aportant elements claus que fins aleshores podien haver passat desapercebuts.

Amb aquesta iniciativa es vol traslladar a la ciutadania, amb una activitat comunitària, els coneixements que els i les professionals del sector sanitari tenen sobre aquest tema. Aquesta activitat ha estat promoguda conjuntament per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell, la Mancomunitat La Plana i el Consultori mèdic de Taradell (EAP Santa Eugènia de Berga).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments